Πολιτική Απορρήτου - T:U Events

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική Απορρήτου)

  1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

H Iστοσελίδα tuevents.gr τελεί υπό τη διαχείριση της εταιρείας με την επωνυμία TU EVENTS I.K.E. με έδρα το δήμο Αλεξανδρούπολης (Μεσημβρία), Τ.Κ. 68100 (ΑΦΜ: 800969150, Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ 145987721000), η οποία στο εξής θα καλείται χάριν συντομίας ως «Εταιρία» ή «TU Events». Η TU Events αναγνωρίζει πλήρως τη σημασία διασφάλισης της ιδιωτικότητας σας και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα επικοινωνείτε ή συνεργάζεσθε μαζί μας, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά πρώην ή ενεργοί συνεργάτες, εργαζόμενοι, προμηθευτές, μέλη ή επισκέπτες της ιστοσελίδας. Η TU Events είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται για εσάς κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα και κατά τη χρήση της πλατφόρμας και των διαδικτυακών υπηρεσιών της εταιρείας.

Οι  όροι της Παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική Απορρήτου»), η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής tuevents.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα» ή «Εφαρμογή»), αφορούν τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της tuevents, τόσο από τον απλό επισκέπτη, όσο και από τον εγγεγραμμένο χρήστη των διαδικτυακών μας υπηρεσιών, όπως αυτές περιγράφονται στους όρους χρήσης. Η παρούσα Πολιτική υπέχει θέση ενημέρωσης των υποκειμένων των δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 13-14 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679/2016.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων μας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από την εταιρεία για εσάς, όταν επισκέπτεστε το tuevents.gr και όταν κάνετε χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών μας, σχετικά με το πώς αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να κοινοποιηθούν και το πώς προστατεύονται οι πληροφορίες αυτές και ποια είναι τα δικαιώματά σας. Η χρήση της ιστοσελίδας tuevents.gr σημαίνει την εκ μέρους σας αποδοχή της πολιτικής απορρήτου που περιγράφεται στην παρούσα. Είναι επίσης σημαντικό να ελέγχετε τακτικά για τυχόν ενημερώσεις την Πολιτική απορρήτου. Η παρούσα πολιτική ενδέχεται να τροποποιείται και για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να ελέγχετε ανά διαστήματα τη σελίδα αυτή, ώστε να διασφαλίζετε πως είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές. Μπορείτε να ελέγξετε την «ημερομηνία έναρξης ισχύος» στο πάνω μέρος για να δείτε πότε ενημερώθηκε τελευταία φορά η Πολιτική απορρήτου.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει ισχύ μόνο για την ιστοσελίδα και τις διαδικτυακές υπηρεσίες της tuevents.gr και καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών που συλλέγονται από την tuevents.gr κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών της. Επίσης, η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών από την tuevents.gr. Εάν ο επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους συμφωνεί με τους όρους αυτούς οφείλει να μην προβεί στη διαδικασία κράτησης ή/και εγγραφής ή/και δημιουργίας λογαριασμού στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή ή να ακολουθήσει την Διαδικασία Εξαίρεσης όπως αυτή περιγράφεται παρακάτω.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών / χρηστών / μελών της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή / και την ιδιοκτησία της tuevents.gr. Οι χρήστες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη, ότι η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους και προς άλλους δικτυακούς τόπους, η tuevents.gr ωστόσο δεν φέρει κανενός είδους ευθύνη για τις πρακτικές και όρους πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων ή το περιεχόμενο των εν λόγω δικτυακών τόπων.

2. ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία, πέραν των όσων συλλέγονται αυτόματα από την περιήγησή του στην Ιστοσελίδα. Στην περίπτωση που ο επισκέπτης επιθυμεί να κάνει κράτηση σε κάποια εκδήλωση ή/και γίνει μέλος της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής προκειμένου να μπορεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών της, συλλέγονται προσωπικά δεδομένα και συγκεκριμένα: ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και προαιρετικά φύλο, ημερομηνία γέννησης και περιοχή διαμονής. Η tuevents.gr έχει την δυνατότητα και διατηρεί το δικαίωμα να αποθηκεύει την IP διεύθυνση του επισκέπτη και, εάν είναι αναγκαίο, να επικοινωνεί με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) του στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής.

3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΗ (PII)

3.1.ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ

Ως προσωπικά δεδομένα νοούνται όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σας ταυτοποιούν ή μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα. Η TU Events αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά την προστασία του ιδιωτικού σας απορρήτου και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια και την τήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που αφορούν τους επισκέπτες/χρήστες των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.

  1. Για την χρήση των υπηρεσιών μας η συλλογή ορισμένων προσωπικών δεδομένων ή πληροφοριών ταυτοποίησης χρήστη (PII) είναι απαραίτητη. Τα Προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν δεδομένα ή πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητα ενός ατόμου, όπως το όνομα, η διεύθυνση e-mail και άλλα δεδομένα τα οποία μπορούν εύλογα να συνδεθούν με την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου, όπως ο αριθμός κινητού τηλεφώνου. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση ενός χρήστη με μοναδικό τρόπο μεταξύ άλλων, με σκοπό τη διαχείριση της κράτησης του και την εμφάνιση στοχευμένων διαφημίσεων, μηνυμάτων ή περιεχομένου.
  2. Δεδομένα που δεν συνδέονται απαραίτητα με την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου μπορεί επίσης να συλλεχθούν, και συγκεκριμένα διευθύνσεις IP, προγράμματα περιήγησης, λειτουργικό σύστημα, cookies, αναγνωριστικά διαφήμισης (advertising IDs) αλλά και το είδος της συσκευής.
  3. Η διαδικασία Εγγραφής στην Ιστοσελίδα / Εφαρμογή και η χρήση των υπηρεσιών μας απαιτεί την παροχή ενός ελάχιστου όγκου προσωπικών δεδομένων, όπως περιγράφεται στην ενότητα 5.
  4. Η Πλατφόρμα συλλέγει τις παρεχόμενες από εσάς πληροφορίες κατά τη λήψη και χρήση αυτής. Η Εγγραφή στο tuevents.gr είναι προαιρετική. Ωστόσο, κάποια από τα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες που προσφέρονται μπορεί να μην είναι διαθέσιμα σε χρήστες που δεν έχουν εγγραφεί.
  5. Επιπλέον, η Πλατφόρμα μπορεί να συλλέγει αυτόματα τον τύπο της κινητής συσκευής, το μοναδικό ID της συσκευής, τη διεύθυνση IP της κινητής συσκευή, το λειτουργικό σύστημα, τα προγράμματα περιήγησης, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείται η Εφαρμογή.
  6. Όταν χρησιμοποιείτε την Πλατφόρμα, ενδέχεται μέσω της τεχνολογίας GPS (ή άλλης παρόμοιας) να καθοριστεί η τρέχουσα τοποθεσία σας, προκειμένου να ταυτοποιήσουμε την περιοχή που βρίσκεστε για την εμφάνιση σχετικών μηνυμάτων / δεδομένων / προσαρμοσμένων λειτουργιών.

3.2. ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης / μέλος οπουδήποτε στην Ιστοσελίδα/ Πλατφόρμα προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη νομιμότητα των σχετικών συναλλαγών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, της εθνικής νομοθεσίας και των σχετικών πράξεων της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, του νόμου 3471/2006 και της ePrivacy directive (2002/58/EC, τροπ. 2009/136/EC) όπως ισχύουν σήμερα σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τέλος, με τη χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας/Πλατφόρμας, είναι δυνατόν να ζητούνται ή να συλλέγονται και άλλες πληροφορίες για στατιστικούς λόγους, οι οποίες ωστόσο είναι αποσυνδεδεμένες από τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη / μέλους σύμφωνα με τα όσα ορίζει η νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

3.3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ

  1. Ο χρήστης μπορεί να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του στη συλλογή δεδομένων που έχουν συλλεχθεί έως τώρα, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της μέχρι εκείνου του σημείου επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του χρήστη από την tuevents.gr.
  2. Η συλλογή δεδομένων από την Πλατφόρμα μπορεί να τερματιστεί με την απεγκατάσταση της Εφαρμογής από τον χρήστη. Η ενδεδειγμένη από τη συσκευή, λειτουργικό σύστημα, ηλεκτρονικό κατάστημα ή δίκτυο κινητής διαδικασία θα πρέπει να ακολουθηθεί από τον χρήστη.
  3. Επιπλέον, ο χρήστης δύναται να εξαιρεθεί από τη συλλογή δεδομένων από cookies τρίτων μέσα από την υπηρεσία Network Advertising Initiative και από τη συλλογή δεδομένων των Google Cookies τροποποιώντας τις προσωπικές του ρυθμίσεις στο Google’s Ads Settings.
  4. Αν δεν επιθυμείτε την καταγραφή της γεωγραφικής σας θέσης, παρακαλείστε να απενεργοποιήσετε τις Υπηρεσίες Τοποθεσίας (Location Services) στις ρυθμίσεις της κινητής σας συσκευής.

3.4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

Σύμφωνα με τις διατάξεις 13 επ. του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα όσον αφορά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε για εσάς:

  1. Να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα π.χ. να λάβετε ένα αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε για εσάς και να ελέγξετε ότι τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα. Για να λάβετε το σχετικό αντίγραφο μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα web μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας.
  2. Να ζητήσετε τη διόρθωση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε τυχόν ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.
  3. Να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών [γνωστό ως «δικαίωμα στη λήθη»]. Αυτό σας επιτρέπει να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας όταν δεν υπάρχει κανένας νόμιμος λόγος να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε.
  4. Να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας [γνωστό ως «δικαίωμα εναντίωσης»] όταν βασιζόμαστε σε έννομο συμφέρον αλλά υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σχετικά με εσάς, που σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία για αυτό το λόγο. Εάν υποβάλετε ένσταση, δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας.
  5. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε περιπτώσεις που προβαίνουμε σε επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης (direct marketing). Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη κατάρτιση προφίλ, στον βαθμό που σχετίζεται με την απευθείας εμπορική προώθηση (direct marketing). Εάν αντιταχθείτε στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης (direct marketing), τότε θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας για τους σκοπούς αυτούς.
  6. Να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Αυτό σας επιτρέπει να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, δηλαδή να τα χρησιμοποιούμε μόνο για ορισμένες περιπτώσεις.
  7. Να ζητήσετε να λάβετε ένα αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, για να διαβιβάσετε τα δεδομένα αυτά σε άλλους οργανισμούς. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να διαβιβαστούν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας απευθείας από εμάς σε άλλους οργανισμούς που θα κατονομάσετε [γνωστό ως δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων]. 1. Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας, να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ή εάν έχετε εν γένει οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθύνετε το αντίστοιχο αίτημά σας επικοινωνώντας με την TU Events, με τους εξής τρόπους: Email: [email protected], τηλέφωνο: …….
  8. Να αποσύρετε τη συγκατάθεση που μας δώσατε σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας ανά πάσα στιγμή. Σημειώστε ότι οποιαδήποτε ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση, προτού αυτή αποσυρθεί ή ανακληθεί από εσάς.
  9. Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία, ή να συμπληρώσετε τη φόρμα web μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας.
  10. Δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας (ΑΠΔΠΧ). Πριν υποβάλετε την καταγγελία σας πρέπει να απευθυνθείτε σε εμάς, ασκώντας τα προβλεπόμενα από τον ΓΚΠΔ πιο πάνω δικαιώματα σας. Εάν δεν ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας, η κρίνετε ότι η ανταπόκριση μας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, έχετε το δικαίωμα να προχωρήσετε σε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΑΠΔΠΧ (www.dpa.gr)

4. ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Δεν θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους για δικούς τους ανεξάρτητους επιχειρηματικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας στους παρακάτω φορείς:

  1. Συνεργάτες. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε από κοινού τις πληροφορίες σας με έμπιστους συνεργάτες της εταιρείας. Οι εν λόγω φορείς ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες σας για να σας παρέχουν υπηρεσίες που ζητήσατε, για να κάνουν προβλέψεις σχετικά με τα ενδιαφέροντά σας και ίσως για να σας παρέχουν υλικό προώθησης και άλλο υλικό.

i. Ενδέχεται να συνεργαζόμαστε με εταιρείες στατιστικών (web/ mobile app statistics) για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πως η Ιστοσελίδα / Εφαρμογή χρησιμοποιείται και για την καταγραφή στατιστικών όπως η συχνότητα επισκέψεων και η διάρκεια παραμονής στην ιστοσελίδα. Συνεργαζόμαστε με διαφημιστές και διαφημιστικά δίκτυα τρίτων, οι οποίοι πρέπει να γνωρίζουν πως οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την Ιστοσελίδα / Εφαρμογή. Διαφημιστές και διαφημιστικά δίκτυα χρησιμοποιούν ορισμένες από τις πληροφορίες που συλλέγονται από την Ιστοσελίδα / Εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι αποκλειστικά, το μοναδικό αναγνωριστικό ταυτοποίησης της συσκευής του χρήστη ή/και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου. Για την προστασία της ανωνυμίας των πληροφοριών, χρησιμοποιούμε τεχνολογία κρυπτογράφησης για να εξασφαλίσουμε ότι τρίτα μέρη δεν μπορούν να διασταυρώσουν την ταυτότητα φυσικών προσώπων. Οι Συνεργάτες ενδέχεται επίσης να συλλέγουν ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με άλλες ιστοσελίδες / εφαρμογές που έχετε χρησιμοποιήσει / κατεβάσει, ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, ακριβείς πληροφορίες για τη θέση σας, άλλα και μη ακριβείς πληροφορίες για τη θέση σας, προκειμένου να προβάλουν στοχευμένες διαφημίσεις εντός της Ιστοσελίδα / Εφαρμογής και αλλού. Κρυπτογραφημένες πληροφορίες που έχετε δώσει ενδέχεται να μεταβιβαστούν σε εταίρους μας και να συνδυαστούν με άλλες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με εσάς για λόγους στατιστικής ανάλυσης ή διαφήμισης. Οι συνεργάτες μας δεν έχουν ανεξάρτητη χρήση των πληροφοριών που μεταβιβάζουμε σε αυτούς και έχουν συμφωνήσει να τηρούν τους κανόνες που ορίζει η εκάστοτε νομοθεσία.

ii. Ενδέχεται να μεταβιβάζουμε δεδομένα σε τρίτους συνεργάτες με σκοπό την παροχή μιας υπηρεσίας που ζητήσατε ή διαφημιστικής προσφοράς που προσφέρεται από εμάς ή τρίτους. Η μεταβίβαση πληροφοριών μεταξύ συνεργατών συμπεριλαμβάνει εφαρμογές ή ιστοσελίδες που ενσωματώνουν με API ή άλλο τρόπο τις υπηρεσίες μας και API ή υπηρεσίες με τις οποίες έχει συνδεθεί το tuevents.gr.

iii. Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας/ Εφαρμογής μας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδα / Εφαρμογής με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

iv. Ενδέχεται να συνεργαστούμε με εταίρους που χρησιμοποιούν SDK για κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του OneSignal Messaging SDK, για τη παθητική συλλογή πληροφοριών, το οποίο σε γενικές γραμμές μας βοηθά στην αποστολή εξατομικευμένων ειδοποιήσεων/ μηνυμάτων. Τα δεδομένα αυτά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας με μοναδικό τρόπο μεταξύ άλλων, με σκοπό την εμφάνιση στοχευμένων διαφημίσεων, μηνυμάτων ή περιεχομένου. Ανάλογα με τις άδειες που χορηγούνται σε αυτή την εφαρμογή (δείτε ενότητα 7), οι πληροφορίες αυτές μπορούν να περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης e-mail σας. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν την ακριβή θέση ή πληροφορίες WiFi, εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί, και μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών/ λογαριασμών χρηστών (π.χ. Android Advertising ID).

2. Άλλα τρίτα μέρη όταν απαιτείται από τον νόμο ή όταν οφείλουμε να προστατεύσουμε τις Υπηρεσίες μας. Ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις στις οποίες θα κοινοποιήσουμε τις          πληροφορίες σας σε άλλα τρίτα μέρη:

i.  για να συμμορφωθούμε με τη νομοθεσία ή για να ανταποκριθούμε σε μια υποχρεωτική νομική διαδικασία (όπως ένταλμα έρευνας ή άλλη δικαστική εντολή),

ii. για να επιβεβαιώσουμε ή να εφαρμόσουμε τη συμμόρφωσή μας με τις πολιτικές που διέπουν τις Υπηρεσίες μας και

iii. για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα ή την ασφάλεια της εταιρείας ή συνεργάτη μας.

3. Άλλα τρίτα μέρη σε σχέση με εταιρικές συναλλαγές. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους στο πλαίσιο μιας συγχώνευσης ή μετάθεσης ή σε περίπτωση πτώχευσης.

4. Άλλα τρίτα μέρη με τη συγκατάθεσή σας ή με εντολή σας. Εκτός από τις κοινοποιήσεις που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε από κοινού πληροφορίες σχετικά με σας με τρίτα μέρη εφόσον δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή το ζητήσετε.

Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών και οι προμηθευτές δεσμεύονται από συμφωνίες επεξεργασίας δεδομένων και υποχρεούνται να διασφαλίζουν την εμπιστευτικότητα και την προστασία των δεδομένων σύμφωνα με τον GDPR.

5. Διαδικασία εξαίρεσης:

i. Εξαίρεση από Ειδοποιήσεις OneSignal Push Notifications Μπορείτε, στις περισσότερες περιπτώσεις να εξαιρεθείτε από τη λήψη των ειδοποιήσεων/ μηνυμάτων μεταβαίνοντας στις “Ρυθμίσεις” της συσκευής σας και εντοπίζοντας τις αντίστοιχες ρυθμίσεις (ενδέχεται κάτω από τον τίτλο “Ειδοποιήσεις”), και στη συνέχεια αλλάζοντας αυτές τις ρυθμίσεις για ορισμένες ή όλες τις εφαρμογές στη συσκευή σας. (Διαφορετικές διαμορφώσεις της συσκευής, ή ενημερώσεις στις συσκευές, μπορεί να επηρεάσουν ή να αλλάξουν το πώς λειτουργούν αυτές οι ρυθμίσεις.)

ii. Εξαίρεση από Διαφημίσεις με Βάση Ενδιαφέροντα σε κινητές Συσκευές Μπορείτε να εξαιρεθείτε από στοχευμένες διαφημίσεις οι οποίες χρησιμοποιούν μοναδικά αναγνωριστικά κινητών συσκευών με σκοπό την προβολή διαφημίσεων με βάσει τα ενδιαφέροντα του χρήστη. Εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις αυτές με το άνοιγμα της εφαρμογής «Ρυθμίσεις Google» στη συσκευή σας, επιλέγοντας «Διαφημίσεις», και στη συνέχεια, επιλέγοντας την επιλογή να εξαιρεθείτε από τις «Διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος». (Διαφορετικές διαμορφώσεις της συσκευής, ή ενημερώσεις στις συσκευές, μπορεί να επηρεάσουν ή να αλλάξουν το πώς λειτουργούν αυτές οι ρυθμίσεις.)

5. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΗ (PII)

5.1. Εγγραφή στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή

Για τη δημιουργία λογαριασμού στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, ο επισκέπτης πρέπει να δηλώσει το ονοματεπώνυμο του, ένα email και έναν κωδικό πρόσβασης (password). Κατά τη διαδικασία εγγραφής, ο επισκέπτης καλείται να δηλώσει επιπλέον προαιρετικές πληροφορίες, αν και εφόσον το επιθυμεί, όπως περιοχή διαμονής, ημερομηνία γέννησης, φύλο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Μετά την εγγραφή, τα παραπάνω στοιχεία λογαριασμού είναι δυνατό να προβάλλονται / τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή και χωρίς επιβάρυνση από τον ίδιο τον χρήστη / μέλος με χρήση του προσωπικού του κωδικού πρόσβασης ή κατόπιν επικοινωνίας σχετικού αιτήματος προς την tuevents.gr.

5.2.Ηλεκτρονικές Κρατήσεις / Μεταβίβαση Προσωπικών Δεδομένων σε Συνεργάτες

Για τη διεκπεραίωση μιας ηλεκτρονικής κράτησης σε κάποια εκδήλωση, ο χρήστης / μέλος της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής καλείται να δηλώσει ένα email (αν δεν έχει κάνει πριν εγγραφή στο tuevents.gr), το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου της κράτησης καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να είναι του ίδιου του χρήστη / μέλους ή οποιουδήποτε άλλου φυσικού προσώπου εκ μέρους του οποίου ο χρήστης / μέλος πραγματοποιεί την κράτηση. Επίσης, ο χρήστης / μέλος μπορεί προαιρετικά να δηλώσει και επιπλέον ειδικά σχόλια που αφορούν την υπηρεσία που πρόκειται να λάβει. Με την ολοκλήρωση της κράτησης στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου, το τηλέφωνο επικοινωνίας και τα τυχόν ειδικά σχόλια μεταβιβάζονται αυτόματα στον διοργανωτή της εκδήλωσης της κράτησης και μόνο σε αυτό, καθώς είναι απαραίτητα για τη βέλτιστη παροχή των σχετικών υπηρεσιών από αυτό.

5.3.Σχόλια και Κριτικές

Οι χρήστες που έχουν δεχθεί τις υπηρεσίες μέσω της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής έχουν δικαίωμα να υποβάλουν σχόλια, κριτικές και βαθμολογίες μέσω του λογαριασμού τους βάσει των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής. Το υλικό αυτό των χρηστών μπορεί (α) να αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, (β) να χρησιμοποιηθεί και να τοποθετηθεί (πλήρως ή εν μέρει) από την tuevents.gr σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, newsletters, πλατφόρμες ειδικών προωθητικών ενεργειών, εφαρμογές και άλλα δίκτυα που ανήκουν, φιλοξενούνται, χρησιμοποιούνται ή ελέγχονται από την tuevents.gr. Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω υλικό δεν θα συμπεριλαμβάνει τυχόν προσωπικά δεδομένα του χρήστη ενώ με τον ίδιο το χρήστη θα συνδέεται μόνο με το μικρό του όνομα και το πρώτο γράμμα του επιθέτου του προκειμένου να διασφαλίζεται η ανωνυμία του. Στην περίπτωση που ένας χρήστης δεν επιθυμεί καμία δημοσίευση ή αναπαραγωγή τέτοιου υλικού δεν θα πρέπει να κάνει χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

5.4.Ψηφοφορίες

Στο πλαίσιο παροχής των υπηρεσιών της ή άλλων προωθητικών ενεργειών, η tuevents.gr  ενδέχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα να καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν σε ηλεκτρονικές ψηφοφορίες. Για τη συμμετοχή στις ψηφοφορίες αυτές, οι χρήστες / μέλη της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής θα πρέπει να δηλώνουν ονοματεπώνυμο και κατά περίπτωση άλλα προσωπικά στοιχεία όπως ιδιότητα, ηλικία κλπ. (ανάλογα με τη φύση των ερωτημάτων που τίθενται προς ψηφοφορία). Η ψήφος του χρήστη / μέλους καταγράφεται αποκλειστικά για την εξαγωγή συμπερασμάτων σε σχέση με τη θέση της κοινής γνώμης πάνω σε ορισμένο ζήτημα και δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε άλλο σκοπό ούτε να γνωστοποιηθεί σε τρίτους.

5.5.Διασύνδεση με ιστοσελίδες τρίτων

Μέσω της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής, ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος δύναται να έχει πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες τρίτων μερών όπως ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης σαν το facebook και το twitter, Instagram. Σε κάθε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος κάνει χρήση της υπηρεσίας αυτής, λαμβάνει χώρα ανταλλαγή πληροφοριών με τις εν λόγω ιστοσελίδες και οι πληροφορίες που μοιράζεται θα διέπονται από τις εκάστοτε πολιτικές απορρήτου τους. Ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος καλείται να τροποποιεί τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού του στις ιστοσελίδες αυτές απευθείας. Η tuevents.gr δεν ελέγχει τις πολιτικές απορρήτου των εν λόγω τρίτων μερών και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις δράσεις των εν λόγω τρίτων.

COOKIES

Η Ιστοσελίδα/Εφαρμογή είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη κατά την περιήγηση του σε αυτήν αλλά και τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας των υπηρεσιών της. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποστέλλονται στον υπολογιστή ενός χρήστη όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Τα cookies αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του επισκέπτη / χρήστη αλλά δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση της πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της tuevents.gr, για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι εν λόγω υπηρεσίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα περιήγησης του (browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε να απαγορεύει τη λήψη όλων των cookies ή να τον ειδοποιεί κατά την αποστολή ενός cookie. Ωστόσο, επισκέπτης / χρήστης / μέλος της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής θα πρέπει να γνωρίζει ότι ορισμένα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής ενδέχεται να μην λειτουργούν κανονικά χωρίς cookies.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Οι περισσότερες κινητές πλατφόρμες (iOS, Android, κλπ.) έχουν καθορίσει συγκεκριμένους τύπους δεδομένων της συσκευής στα οποία οι εφαρμογές δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Οι πλατφόρμες αυτές έχουν συστήματα αδειοδότησης για τη λήψη της συγκατάθεσή σας. Η πλατφόρμα iOS θα σας ειδοποιήσει την πρώτη φορά που η Εφαρμογή μας χρειαστεί πρόσβαση σε ορισμένα είδη δεδομένων και θα σας δώσει την επιλογή να συναινέσετε (ή όχι) στο αίτημα αυτό. Οι συσκευές Android ενημερώνουν για τα δικαιώματα που η Εφαρμογή μας απαιτεί πριν την χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, ενώ η χρήση της εφαρμογής αποτελεί τη συναίνεσή σας. Τα δικαιώματα/ άδειες τα οποία η εφαρμογή μας απαιτεί ενδέχεται να αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP

Σε κάθε υπολογιστή που συνδέεται στο Διαδίκτυο εκχωρείται ένας μοναδικός αριθμός που είναι γνωστός ως διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP). H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Η/Υ) του επισκέπτη / χρήστη / μέλους έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, αποθηκεύεται και δύναται να αξιοποιηθεί από την tuevents.gr, εάν είναι αναγκαίο, στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη / μέλους.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο χρήστης / μέλος μπορεί να επικοινωνήσει οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση με την tuevents.gr προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη του προσωπικού του λογαριασμού, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του καθώς και την εξαίρεσή του από τη λήψη ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών στοιχείων, η tuevents.gr ενδέχεται να ζητήσει από τον χρήστη / μέλος να επαληθεύσει την ταυτότητά του προτού να μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημά του. Επισκέπτες / χρήστες της Ιστοσελίδας που είναι ανήλικοι δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής ως μέλη και συνεπώς δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Ο κάτοχος λογαριασμού στην Ιστοσελίδα (μέλος) είναι απολύτως υπεύθυνος για κάθε χρήση και διατήρηση της μυστικότητας και ασφάλειας του κωδικού του και οφείλει να γνωστοποιεί αμέσως στην tuevents.gr οποιαδήποτε χρήση του λογαριασμού του από τρίτο χωρίς εξουσιοδότηση καθώς και οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραβίασης του ηλεκτρονικού του λογαριασμού. Η tuevents.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και έχει υιοθετήσει διαδικασίες οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που ο χρήστης / μέλος παρέχει μέσω της Ιστοσελίδας, για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένος στις υπηρεσίες της. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση σε αυτά, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Τα στοιχεία αυτά διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η tuevents.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί την Πολιτική Απορρήτου σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών / μελών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στην Πολιτική Απορρήτου θα τίθενται σε ισχύ αμέσως, δηλαδή από την ανάρτησή τους στην Ιστοσελίδα / Εφαρμογή. Κάθε χρήση της Ιστοσελίδας / Εφαρμογής κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη / μέλους των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

Το πρωτότυπο ελληνικό κείμενο της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής μπορεί να έχει μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες. Οι μεταφράσεις αποτελούν διευκόλυνση και δεν απορρέουν δικαιώματα από τα κείμενά τους. Σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με το περιεχόμενο ή την ερμηνεία της Πολιτικής Απορρήτου ή διαφοράς μεταξύ της ελληνικής εκδοχής τους και οποιασδήποτε άλλης μεταφρασμένης εκδοχής τους, οι ελληνικές εκδοχές των κειμένων, στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ισχύουν, υπερισχύουν και είναι οριστικές. Η ελληνική εκδοχή της Πολιτικής Απορρήτου διατίθεται στην Ιστοσελίδα (απαιτείται επιλογή της ελληνικής γλώσσας) ή μπορεί να αποσταλούν μετά από γραπτό αίτημα.