Ευχαριστούμε - T:U Events

Ευχαριστούμε για την κράτηση

Ευχαριστούμε

Πρόσβαση

Ελάτε στις 7 Απριλίου (12:00 – 20:00) και 8 Απριλίου (13:00 – 19:00) στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel Iraklio στο Ηράκλειο Κρήτης.

Είσοδος

Στην είσοδο επιδείξτε το ηλεκτρονικό εισιτήριο σας και παραλάβετε το πάσο σας και ένα ειδικό ποτήρι κρασιού και το βιβλιαράκι σημειώσεων.

Είσοδος στο χώρο του φεστιβάλ οίνου

Εισέλθετε με το ποτήρι σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου που βρίσκονται οι οινοπαραγωγοί & εκθέτες γαστρονομικών προϊόντων.

Τα Masterclasses

Οι συμμετέχοντες που κλείνουν θέση σε κάποιο masterclass, αυτομάτως έχουν ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση και στον χώρο του φεστιβάλ!

Η γευστική δοκιμή κρασιού

Πλησιάζετε τους πάγκους των οινοπαραγωγών ώστε να σας σερβίρουν την μερίδα γευστικής δοκιμής. Τα απαραίτητα πτυελοδοχεία σε κάθε πάγκο θα υπάρχουν ώστε να αδειάσετε τα ποτήρια σας ή την μερίδα δοκιμής που γευτήκατε.

Tips: Δεν είναι υποχρεωτικό να πίνετε κάθε κρασί που δοκιμάζετε! Προτιμήστε να δοκιμάζετε μεθοδικά και να κρατάτε σημειώσεις από τα κρασιά που σας άρεσαν.

Δείτε εδώ ένα ειδικά αφιερωμένο βίντεο γευστικής δοκιμής!

Στόχος

Δοκιμάζετε καθώς μαθαίνετε περισσότερα γι’ αυτό που με τόσο κόπο και μεράκι παράγεται. Κρασί και γαστρονομία, συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο για ένα μοναδικό Umami διήμερο. Οι παραγωγοί θα είναι πίσω από τους πάγκους και με ιδιαίτερη χαρά θα απαντούν στις ερωτήσεις σας!

Σας περιμένουμε

Ραντεβού στο Umami Festival Crete ’19 λοιπόν!