06 Ιουλίου 2017

One Wine Stand #2

 

Πεζόδρομος Μπότσαρη

One Wine Stand

Τα One Wine Stand είναι Pop Up wine projects ή αλλιώς ένα open air wine bar που συνδέεται με κάποιο σημείο της επιλογής μας, συνήθως κάθε φορά διαφορετικό καλώντας όλους τους λάτρεις του κρασιού να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία με την παρέα τους. Ένα μοναδικό bar, μουσική, επώνυμο κρασί και το TU Canteen, συνδυάζονται ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν ένα διαφορετικό πάρτι για όλους! Δημιουργούμε ένα «wine & street food bar» για μισή ημέρα!

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία

Πεζόδρομος Μπότσαρη

Ημερομηνία και Ώρα

06 Ιουλίου 2017, 19:30 - 23:30

Μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου One Wine Stand τα TU Events κρατούν την υπόσχεση τους για ένα… δυναμικό & νόστιμο καλοκαίρι, επιστρέφοντας με το One Wine Stand Vol.2 !

Είναι ένα Pop Up wine project ή αλλιώς ένα open air wine bar που συνδέεται με κάποιο σημείο της επιλογής μας, συνήθως κάθε φορά διαφορετικό και καλεί όλους τους λάτρεις του κρασιού να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία με την παρέα τους.

Ένα μοναδικό bar, μουσική, επώνυμο κρασί και το TU Canteen σε ένα διαφορετικό πάρτι που είστε όλοι καλεσμένοι!

Δημιουργούμε ένα «pop-up wine & street food bar» για λίγες ώρες!

Ποιος είπε ότι τα καλύτερα πάρτι γίνονται μόνο με ποτά; Αν νομίζετε πως τα έχετε δει όλα, τότε πρέπει να δοκιμάσετε σίγουρα τα δικά μας … Umami wine parties!

  • Ερχόμαστε κοντά στο κρασί με ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο, ενώ γνωρίζουμε τα κρασιά της χώρας μας μέσα σε ένα κλίμα ανοιχτού bar, με μουσική, κόσμο και ιδιαίτερες γεύσεις από το TU Canteen.
  • Under the sun wine party? Night vibes & tastes? Ή και τα 2?
    Μπορείτε να έρθετε ότι ώρα θέλετε ή ακόμη και να ακολουθήσετε όλη την διάρκεια του event. Θα υπάρχει άφθονο κρασί και φαγητό ενώ η ομάδα των TU Events θα είναι εκεί ώστε με συζήτηση, γνώσεις και ιδέες να κάνει τις στιγμές σας ξεχωριστές.

Στα One Wine Stand δεν χρειάζονται κρατήσεις, ούτε πίεση ως προς την ώρα προσέλευσης. Το party ξεκινά από τις 19.30 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο και συνεχίζει μέχρι το βράδυ, ενώ η μουσική θα εναλλάσσεται συνεχώς.

Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε την καλή σας διάθεση και να λάβετε μέρος στα πρωτότυπα wine parties μας.

 

Περισσότερα Media

Φόρτωση χάρτη...