19 Οκτωβρίου 2016
Peppers & Grapes
St. George’s Tavern
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
Με αφετηρία το βορειότερο άκρο της Ελλάδας, θέλαμε να αποδείξουμε πως η γαστρονομία δεν έχει σύνορα. Έτσι ξεκίνησε μια σειρά νέων γαστρονομικών εμπειριών με μοναδικό κάθε φορά concept και σχεδιασμό. Η TU events ξεκίνησε να διοργανώνει γαστρονομικά δείπνα με γνωστούς και ανερχόμενους σεφ, συνδυαστικά με τα κατάλληλα κρασιά, προσφέροντας σε κάθε δείπνο μια νέα εμπειρία.
Διαβάστε περισσότερα
Τοποθεσία
St. George’s Tavern
Ημερομηνία και Ώρα
19 Οκτωβρίου 2016, 21:00 - 23:30
Η τυπικότητα της Φλώρινας και πιο συγκεκριμένα του Αμυνταίου, φέρνει στο μυαλό τις πιπεριές Φλωρίνης και τα ξακουστά σταφύλια με super star το Ξινόμαυρο. Έτσι λοιπόν, «Peppers & Grapes» από δυο μαέστρους στο είδος τους!
Ο Νίκος Κοντοσώρος στην μαγειρική και το κτήμα Κυρ-Γιάννη στα κρασιά θα συνθέσουν μια γαστρονομική εμπειρία που ταξιδεύει από το Αμύνταιο στην Θράκη για μια TU βραδιά. Η τοπική κουζίνα θα συνδυαστεί με τα κρασιά της ίδιας περιοχής, δημιουργώντας ένα ‘terroir pairing‘!