Η τέχνη της Άνοιξης - T:U Events

01 Απριλίου 2015

Η τέχνη της Άνοιξης

 

Χάραμα στη Θάλασσα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ

Με αφετηρία το βορειότερο άκρο της Ελλάδας, θέλαμε να αποδείξουμε πως η γαστρονομία δεν έχει σύνορα. Έτσι ξεκίνησε μια σειρά νέων γαστρονομικών εμπειριών με μοναδικό κάθε φορά concept και σχεδιασμό. Η TU events ξεκίνησε να διοργανώνει γαστρονομικά δείπνα με γνωστούς και ανερχόμενους σεφ, συνδυαστικά με τα κατάλληλα κρασιά, προσφέροντας σε κάθε δείπνο μια νέα εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία

Χάραμα στη Θάλασσα

Ημερομηνία και Ώρα

01 Απριλίου 2015, 21:15 - 23:30

Η Άνοιξη είναι δημιουργία και το Touratzis Umami δημιουργεί ένα μενού λίγο πριν το Πάσχα. Η βάση μας είναι τα προϊόντα της θάλασσας και του αγρού, αφήνοντας το κρέας εκτός αυτή την φορά. Έτσι, σκεπτόμενοι τους φίλους μας που νηστεύουν, τα περισσότερα πιάτα μας είναι βολικά και για αυτούς.

Οι γνωστές πλέον φουτουριστικές, δημιουργικές και νόστιμες εκδοχές του TU στα μενού, θα σας εκπλήξουν για άλλη μια φορά. Ο σεφ μας Δ. Αγγελίδης αναλαμβάνει για άλλη μια φορά το πόστο της εκτέλεσης.

Τα κρασιά μας έρχονται από το γνωστό κτήμα «Τέχνη Οίνου» της Δράμας. Μαζί μας θα είναι ο οινολόγος του οινοποιείου Άκης Παπαδόπουλος που θα μας παρουσιάσει ο ίδιος τα πετυχημένα κρασιά που παράγουν 22 έτη τώρα. Οι διακρίσεις των κρασιών τους σε παγκόσμιο επίπεδο, ανεβάζουν το πήχη ακόμη περισσότερο στο μενού που δημιουργούμε.

Ο συνδυασμός θα είναι μια ακόμη γευστική αλλά και οπτικά γαστρονομική εμπειρία…

 

 

Συνεργατες

Φόρτωση χάρτη...