November Stars - T:U Events

14 Νοεμβρίου 2018

November Stars

 

21:00 - 23:59 | Είσοδος 68€

Καντε προκρατηση

Γαστρονομικά δείπνα

Με αφετηρία το βορειότερο άκρο της Ελλάδας, θέλαμε να αποδείξουμε πως η γαστρονομία δεν έχει σύνορα. Έτσι ξεκίνησε μια σειρά νέων γαστρονομικών εμπειριών με μοναδικό κάθε φορά concept και σχεδιασμό. Η TU events ξεκίνησε να διοργανώνει γαστρονομικά δείπνα με γνωστούς και ανερχόμενους σεφ, συνδυαστικά με τα κατάλληλα κρασιά, προσφέροντας σε κάθε δείπνο μια νέα εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία

St. George’s Tavern

Ημερομηνία και Ώρα

14 Νοεμβρίου 2018, 21:00 - 23:59

Γαστρονομικό δείπνο με τον Πάνο Τσίκα

Το χειμερινό γαστρονομικό & οινικό event της TU έρχεται με ένα ευφάνταστο και νόστιμο χαρακτήρα, κεντημένο με αστέρια Michelin από τον σεφ Πάνο Τσίκα! Το μενού επικεντρώνεται σε τεχνικές, συνταγές και υλικά της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής (Περού, Γαλλία, Αμερική, Ισπανία, Ελλάδα, και Ινδία).

Απογειώνουμε την οινική εμπειρία στο έπακρο συνδυάζοντας 2 διαφορετικά κρασιά ανά πιάτο με σύνολο κρασιών τις 9 ετικέτες από 8 οινοποιεία!

Οι 2 διαφορετικές επιλογές κρασιών σε όλα τα κυρίως πιάτα θα δώσουν μια διαφορετική γευστική πλευρά στο κάθε πιάτο που θα δοκιμάσετε.

Μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Η Σελήνη στη Σαντορίνη

Πριν 2 χρόνια ο πρωτεργάτης της ελληνικής γαστρονομίας Γιώργος Χατζηγιαννάκης τον ξεχωρίζει για το ταλέντο του και τον επιλέγει για την εμβληματική Σελήνη της Σαντορίνης πιστεύοντας ότι ταιριάζει στον προσανατολισμό της: «Στα πιάτα μου συνδυάζω αναμνήσεις, εμπειρίες και τεχνικές. Απλότητα και νοστιμιά, αυτά είναι τα ζητούμενά μου. Τα φρέσκα θαλασσινά, τα ντόπια όσπρια, τα εκλεκτά μυρωδικά μιλάνε από μόνα τους.

* Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Απαραίτητες οι προκρατήσεις.

 

Πάνος Τσίκας

Πάνος Τσίκας Chef

Με εντυπωσιακό βιογραφικό και “αστεράτο” μαγειρικό υπόβαθρο από το τριάστερο Geranium στην Κοπεγχάγη, την διάστερη Σπονδή και Funky Gourmet στην Αθήνα, το Sani resort στην Χαλκιδική αλλά και την αγαπημένη Σελήνη στην Σαντορίνη, ο σεφ Πάνος Τσίκας έρχεται με τον sous chef Σπύρο Κασσελούρη για ένα μοναδικά γευστικό γεύμα από την TU events.

Πώς να έρθετε

Βγαίνοντας από την Αλεξανδρούπολη και διασχίζοντας από το ελαιώνα της Μάκρης συναντάμε την «Ταβέρνα του Αη Γιώργη».

Κράτηση, εισιτήρια

Το κόστος συμμετοχής στο δείπνο είναι 68€/άτομο και περιλαμβάνει μενού 6 πιάτων συνδυασμένο με 9 ετικέτες επιλεγμένων κρασιών.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο δείπνο θα πρέπει άμεσα να κάνετε προκράτηση μέσω της ιστοσελίδας της tuevents.gr.

Οι προκρατήσεις είναι ατομικές και κοστίζουν 28€/άτομο.

Η ώρα έναρξης του δείπνου είναι στις 21.00, παρακαλούμε για έγκαιρη προσέλευση για να μπορέσετε να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία.

Σε περίπτωση ακύρωσης το ποσό της προκράτησης δεν επιστρέφεται.


Κόστος εισόδου 68€
Οι προκρατήσεις είναι ατομικές και το κόστος τους ανέρχεται στα 28€/άτομο.   * Οι φωτογραφίες των πιάτων είναι ενδεικτικές. © Selene Restaurant

Gallery

Συνεργατες

Φόρτωση χάρτη...