14 Νοεμβρίου 2018

November Stars

 

| Είσοδος 68€ St. George’s Tavern

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ

Με αφετηρία το βορειότερο άκρο της Ελλάδας, θέλαμε να αποδείξουμε πως η γαστρονομία δεν έχει σύνορα. Έτσι ξεκίνησε μια σειρά νέων γαστρονομικών εμπειριών με μοναδικό κάθε φορά concept και σχεδιασμό. Η TU events ξεκίνησε να διοργανώνει γαστρονομικά δείπνα με γνωστούς και ανερχόμενους σεφ, συνδυαστικά με τα κατάλληλα κρασιά, προσφέροντας σε κάθε δείπνο μια νέα εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία

St. George’s Tavern

Ημερομηνία και Ώρα

14 Νοεμβρίου 2018, 21:00 - 23:59

Γαστρονομικό δείπνο με τον Πάνο Τσίκα

Το χειμερινό γαστρονομικό & οινικό event “November Stars” της TU ολοκληρώθηκε με επιτυχία, διατηρώντας τον ευφάνταστο και νόστιμο χαρακτήρα της, κεντημένο αυτήν τη φορά με αστέρια Michelin από τον σεφ Πάνο Τσίκα και sous chef τον Σπύρο Κασσελούρη!

Το μενού με 6 άρτια εκτελεσμένα πιάτα επικεντρώθηκε σε τεχνικές, συνταγές και υλικά της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής (Περού, Γαλλία, Αμερική, Ισπανία, Ελλάδα, και Ινδία).

Τα διπλά κρασιά ανά πιάτο έδωσαν ένα μοναδικά πληθωρικό αποτέλεσμα, σε μια πραγματική οινογευστική εμπειρία!

Η Σελήνη στη Σαντορίνη

Πριν 2 χρόνια ο πρωτεργάτης της ελληνικής γαστρονομίας Γιώργος Χατζηγιαννάκης τον ξεχωρίζει για το ταλέντο του και τον επιλέγει για την εμβληματική Σελήνη της Σαντορίνης πιστεύοντας ότι ταιριάζει στον προσανατολισμό της: «Στα πιάτα μου συνδυάζω αναμνήσεις, εμπειρίες και τεχνικές. Απλότητα και νοστιμιά, αυτά είναι τα ζητούμενά μου. Τα φρέσκα θαλασσινά, τα ντόπια όσπρια, τα εκλεκτά μυρωδικά μιλάνε από μόνα τους.

Πάνος Τσίκας

Πάνος Τσίκας Chef

Με εντυπωσιακό βιογραφικό και “αστεράτο” μαγειρικό υπόβαθρο από το τριάστερο Geranium στην Κοπεγχάγη, την διάστερη Σπονδή και Funky Gourmet στην Αθήνα, το Sani resort στην Χαλκιδική αλλά και την αγαπημένη Σελήνη στην Σαντορίνη, ο σεφ Πάνος Τσίκας προσέφερε με τον sous chef Σπύρο Κασσελούρη ένα μοναδικά γευστικό γεύμα από την TU events.

 

Συνεργατες

Φόρτωση χάρτη...