10 - 11 Αυγούστου 2017

One Wine Stand #4

 

Κέντρο της Αλεξανδρούπολης

One Wine Stand

Τα One Wine Stand είναι Pop Up wine projects ή αλλιώς ένα open air wine bar που συνδέεται με κάποιο σημείο της επιλογής μας, συνήθως κάθε φορά διαφορετικό καλώντας όλους τους λάτρεις του κρασιού να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία με την παρέα τους. Ένα μοναδικό bar, μουσική, επώνυμο κρασί και το TU Canteen, συνδυάζονται ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν ένα διαφορετικό πάρτι για όλους! Δημιουργούμε ένα «wine & street food bar» για μισή ημέρα!

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία

Κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Ημερομηνία και Ώρα

10 Αυγούστου 2017, 18:00 - 01:30

Η καλοκαιρινή σειρά των One Wine Stand συνεχίζεται αυτή την φορά στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και εντασσόμαστε στις «Λευκές Νύχτες» που διοργανώνει για συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξ\πολης.

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου θα μας βρείτε στη μέση του δρόμου 14ης Μαΐου & Παλαιολόγου! Αυτή την φορά θα είμαστε λίγο πιο casual, σερβίροντας μόνο κρασί σε ποτήρι αλλά και φιάλες που μπορείτε να πάρετε και να απολαύσετε με την παρέα σας, σε όποιο σημείο της πόλης σας αρέσει, μέσα σε μια μεγάλη γιορτή γεμάτη με live stages!
Προμηθευτείτε κορυφαία Ελληνικά κρασιά από το μοναδικό «Take Away Wine Bar» που θα στήσουμε για όλους εσάς, το TU Canteen.

Ένα ακόμη One Wine Stand από αυτά που αγαπήσατε, με άφθονο ποιοτικό κρασί από την TU events!