10 Αυγούστου 2016

Summer Enigma

 

Αη – Γιώργη

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ

Με αφετηρία το βορειότερο άκρο της Ελλάδας, θέλαμε να αποδείξουμε πως η γαστρονομία δεν έχει σύνορα. Έτσι ξεκίνησε μια σειρά νέων γαστρονομικών εμπειριών με μοναδικό κάθε φορά concept και σχεδιασμό. Η TU events ξεκίνησε να διοργανώνει γαστρονομικά δείπνα με γνωστούς και ανερχόμενους σεφ, συνδυαστικά με τα κατάλληλα κρασιά, προσφέροντας σε κάθε δείπνο μια νέα εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία

Αη – Γιώργη

Ημερομηνία και Ώρα

10 Αυγούστου 2016, 21:00 - 23:30

Στις 10 Αυγούστου επιλέξαμε να κάνουμε το καλοκαιρινό γαστρονομικό TU event που τόσο περιμένατε. Μια αναδρομή στο καλοκαίρι, τις γεύσεις της θάλασσας, του αγρού αλλά και του νησιώτικου βουνού.

Η πηγή έμπνευσης έχει αφεθεί στα χέρια του βραβευμένου chef που έρχεται ως guest να πραγματοποιήσει το ‘Summer Enigma‘ menu. Μαζί του για πρώτη εμφάνιση και ο σεφ με το γνωστό nickname ‘Harry Potter‘ σε μια συνεργασία που πολλοί θα ήθελαν να δοκιμάσουν.
Μια Umami επετειακή βραδιά, για όσους κατοχυρώσουν την θέση τους.

Μπορεί να μην σας δώσουμε αυτή την φορά στοιχεία για το φαγητό αλλά σας φανερώνουμε τα κρασιά που θα συνοδεύσουν το γεύμα μας. Το Κτήμα Συμεωνίδη είναι αυτό που θα σταθεί αντάξια δίπλα στην elite μαγειρική του αστεράτου μας σεφ με 3 ετικέτες κρασιού!

 

Περισσότερα Media

Φόρτωση χάρτη...