Table One - Vol. 1 - T:U Events

18 Δεκεμβρίου 2019

Table One – Vol. 1

 

| Είσοδος 65€ St. George’s Tavern

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ

Με αφετηρία το βορειότερο άκρο της Ελλάδας, θέλαμε να αποδείξουμε πως η γαστρονομία δεν έχει σύνορα. Έτσι ξεκίνησε μια σειρά νέων γαστρονομικών εμπειριών με μοναδικό κάθε φορά concept και σχεδιασμό. Η TU events ξεκίνησε να διοργανώνει γαστρονομικά δείπνα με γνωστούς και ανερχόμενους σεφ, συνδυαστικά με τα κατάλληλα κρασιά, προσφέροντας σε κάθε δείπνο μια νέα εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία

St. George’s Tavern

Ημερομηνία και Ώρα

18 Δεκεμβρίου 2019, 21:00 - 23:50

Ένα τραπέζι. Μία παρέα. Μία μοναδική εμπειρία.

Ένα ειδικό μενού διείσδυσης και σπονδής στην απλότητα της γεύσης και την σημαντικότητα της ποιοτικής πρώτης ύλης.

Το Κρασί

5 Premium επιλεγμένες ετικέτες και ένα απόσταγμα από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα θα δώσουν μια νέα γευστική εμπειρία στους ουρανίσκους. Διευρύνουμε τις γνώσεις και την αντίληψη περί οίνου σε συνδιασμό πάντα με επιλεγμένα πιάτα. Όλη η γαστρονομική μαγεία εξελίσσεται μέσα από μια πιο casual παρεΐστικη δοκιμή των κρασιών που θα παρουσιαστούν από τον Γιώργο Τουρατζή.

Εμπειρία

Στόχος είναι να ταξιδέψουμε στην γαστριμαργική μαγεία. Στα γαστρονομικά δείπνα των πολύ περιορισμένων θέσεων, όπως είναι το Table One ανεβάζουμε και άλλο τον πήχη του οίνου με πιο premium επιλογές, ενώ το μενού είναι βασισμένο στην ανάδειξη του παντρέματος μεταξύ οίνου και φαγητού.

Το Μενού

5 αγνά μαγειρεμένες και νόστιμες προτάσεις με βάση το κρέας (πρόβατο, μοσχάρι, αρνί). Πρώτες ύλες από επιλεγμένες φάρμες και κρεοτέχνες, μαριναρισμένα και προετοιμασμένα από την σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη σε εκτέλεση του σεφ Γιώργου Σαϊπά. Το set menu περιλαμβάνει συνολικά 6 πιάτα.

  • Porchetta χοιρινή από την Φάρμα Δρόσου – Louis Latour Chablis La Chanfleure 2018 (Βουργουνδία, Γαλλία)
  • Risotto Carbonara originale – Champagne Drappier Carte d’Or NV (Καμπανία, Γαλλία)
  • Tartare προβάτου με μοτσαρέλα – Louis Latour Valmoissine 2016 (Βουργουνδία, Γαλλία)
  • Συκώτι μόσχου με πουρέ γλυκοπατάτας – Semeli Spondeè (Πελοπόννησος, Ελλάδα)
  • Range Steak με λαχανικά σωτέ – Gaja Promis Ca’ Marganda Magnum (Τοσκάνη, Ιταλία)
  • Tiramisu originale – Katsaros family Tsipouro Aged (Τύρναβος, Ελλάδα)

Ο Χώρος

Ο elegant και προσφάτως ανακαινισμένος χώρος του εστιατορίου “Αη Γιώργης” στην Μάκρη Αλεξανδρούπολης, θα φιλοξενήσει μια ακόμη φορά τις υψηλές απαιτήσεις μας. Στο ζεστό Χριστουγεννιάτικο κλίμα, ένα private τραπέζι 30 θέσεων θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες του Table One.

Λάτρεις του ποιοτικού οίνου και της γαστρονομίας ήρθε η ώρα για μια νέα γευστική εμπειρία από την TU events.

Περισσότερα Media

Συνεργατες

Φόρτωση χάρτη...