Apprime Rooftop: Γαστρονομικό Δείπνο - T:U Events

16 Νοεμβρίου 2019

Apprime Rooftop: Γαστρονομικό Δείπνο

 

Apprime Restaurant

| Είσοδος 35€

Μέρος του Umami Festival Thessaly ’19

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία

Apprime Restaurant

Ημερομηνία και Ώρα

16 Νοεμβρίου 2019, 21:30 - 23:50

Apprime Rooftop Restaurant

Tο Umami Festival Thessaly ’19 επιστρέφει στο διετές ραντεβού του στην Λάρισα στις 16 & 17 Νοεμβρίου 2019, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συστηθούμε στο κοινό της πόλης, συμμετέχοντας παράλληλα με ένα μοναδικό γαστρονομικό δείπνο!

Apprime, προ πάντων, υπεράνω όλων…

…για εμάς, fine dining experience από ψηλά. Το πιο in εστιατόριο της πόλης, επαναπροσδιορίζει το γαστρονομικό χάρτη της περιοχής προσφέροντας υψηλή γευσιγνωσία και ορίζοντα με θέα.
Η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του εστιατορίου υποστηρίζεται από μία άκρως εκλεπτυσμένη αισθητική χώρου. Δημιουργικές μαγειρικές ιδέες που βασίζονται σε αναπάντεχες συνθέσεις, στη σπανιότητα των υλικών και στις καινοτόμες τεχνικές, οι οποίες μεταμορφώνουν τι πρώτες ύλες με τρόπο, που το πιάτο ανάγεται σε μία συνολική εμπειρία. Εξαιρετική winelist από εκλεκτούς ντόπιους – και όχι μόνο – παραγωγούς, που διαπρέπουν στην οινολογία, και ευφάνταστα cocktails με βάση χειροποίητα λικέρ και σιρόπια.
To Apprime είναι ένα μοναδικό και γαστρoνομικό αφήγημα που υπόσχεται exclusive dining και wining. Άλλοτε, υπό τους ήχους των πλήκτρων ενός κλασικού πιάνου κι άλλοτε υπό τους jazz ρυθμούς ενός σαξοφώνου και άλλοτε με soundtrack τις μελωδίες αγαπημένων κομματιών που επιλέγουν οι πιο γνωστοί DJs της πόλης.
Added value: το open air top του εστιατορίου, που είναι ειδικά διαμορφωμένο για να χαρίζει στους θαμώνες τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, με φόντο το αρχαίο θέατρο και τον πύργο του υδραγωγείου.

Rethinking … Fine Dining

Ο σεβασμός και η αφοσίωσή μας στην ποιότητα ζωής και στις σύγχρονες επιταγές του well being, πυροδότησαν την ανάγκη μας να μείνουμε πιστοί στην υγιεινή διατροφή και τα όσα ορίζει η επιστήμη της, αντιλαμβανόμενοι το «τρώγειν» ως πράξη πολιτισμού.
Με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία που το ακολουθεί, το τμήμα Διαιτολογίας του Ομίλου Αnimus σε συνεργασία με τον έμπειρο chef του Apprime, Θοδωρή Αναγνωστούλη, δημιούργησε μία statement εκδοχή της μεσογειακής κουζίνας, σερβίροντας μία κολεκτίβα πιάτων από αγνά και ποιοτικά προϊόντα, που ισορροπούν τόσο σε γεύση όσο και σε θρεπτική αξία.

Healthy is the new Gourmet!

Τι σημαίνει στ’ αλήθεια υγιεινή – υψηλή και όχι μόνο – γαστρονομία;
To μενού του εστιατορίου μας, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει κρέατα ελευθέρας βοσκής, μακράς – ξηράς ωρίμανσης, αλλά και προϊόντα βιολογικής γεωργίας ολοκληρωμένης διαχείρισης, τα οποία είναι σαφώς πιο υγιεινά και κατά τεκμήριο πολύ πιο νόστιμα από τα συμβατικά, καθώς αναπτύσσονται σε «ζωντανό», υγιεινό περιβάλλον.
Ιδού, λοιπόν, μια πρόταση με άποψη, γαστρονομική επάρκεια και διατροφικό μέτρο. Μία πραγματικά γκουρμέ προσέγγιση, η οποία μετατρέπει την ανάγκη και την αγάπη μας για το φαγητό, σε μία γαστριμαργική βιωματική εμπειρία.

Όλα αυτά μαζί και άλλα τόσα, συγκροτούν το πιο μοναδικό γευστικά και ποιοτικά μενού της πόλης, όπου σε συνδασμό με την προσιτή πολυτέλεια και αισθητική του χώρου και της art de la table, τον απαράμμιλο επαγγελματισμό και την ολιστική αντίληψη περί service, η ομάδα του εστιατορίου Apprime υπόσχεται να προσφέρει μία ανεπανάληπτη συναισθηματική εμπειρία,  ικανή να δημιουργήσει τόσο δυνατές συγκινήσεις που θα θέλετε να επαναληφθεί ξανά και ξανά.

Το Μενού

Το Κρασί

Εκτός από το wine pairing που έχει ετοιμάσει ο sommelier του Apprime, όσοι συμμετέχοντες φορούν το βραχιολάκι του Umami Festival, θα εχουν επιπλέον 20% έκπτωση σε όποια φιάλη κρασί επιλέξουν από τη wine list του εστιατορίου!

*Το κόστος για το wine pairing είναι προαιρετικό και έχει επιπλέον κόστος 25€/άτομο το οποίο πληρώνεται στο εστιατόριο την ημέρα του event.