17 Νοεμβρίου 2019
Βόσπορος: Wine Dry aged meat & Monolith
Εστιατόριο Βόσπορος
| Είσοδος 40€
Μέρος του Umami Festival Thessaly ’19
Διαβάστε περισσότερα
Τοποθεσία
Εστιατόριο Βόσπορος
Ημερομηνία και Ώρα
17 Νοεμβρίου 2019, 15:00 - 17:50
Το Concept
Την Κυριακή 17/11/19 στις 15:00 ο Χρήστος και Γιάννης Μπισίλκας ιδιοκτήτες του εστιατορίου Βόσπορος restaurant bar ετοίμασαν μια ξεχωριστή ημέρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο τους, το v/room. φιλοξενούν τον κρεοτέχνη και ειδικό στις τεχνικές ξηρής ωρίμανσης Νίκο Κεχαγιά από την Καβάλα.
Μετά από την παρουσίαση των ειδικών τεχνικών ωρίμανσης από τον Κο Νίκο Κεχαγιά θα ακολουθήσει μενού 4 πιάτων σε συνδυασμό με κρασιά των οινοποιείων.
Οι Κοπές
Κοπές που θα παρουσιαστούν:
α) Flat iron 35 ημέρες ωρίμανση
β) Rib eye 30 ημέρες ωρίμανση σε Ελβετική σοκολάτα
γ) Burger από κιμά brisket black Angus Αργεντινής
Το Κρασί
Δύο boutique οινοποιία της περιοχής θα συνοδεύσουν τις γαστρονομικές προτάσεις με επιλογές βιολογικών κρασιών:
- Ντούγκος Winery
- Αρλεκοίνων Χώρα