21 Απριλίου 2018

Sea, Land & Vines

 

Ramada Plaza Thraki - Αλεξανδρούπολη

| Είσοδος Fully Booked!€

Μέρος του Umami Festival Thrace ’18

Ένα σημείο συνάντησης για όλους όσους αγαπούν ή θέλουν να μάθουν για το επώνυμο ελληνικό κρασί, τη γαστρονομία, αλλά και τους επαγγελματίες που αναζητούν ενημέρωση και συνεργασίες με παραγωγούς, ιδιαίτερα προϊόντα εστίασης και εταιρείες διανομής.

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία

Ramada Plaza Thraki - Αλεξανδρούπολη

Ημερομηνία και Ώρα

21 Απριλίου 2018, 21:00

Γαστρονομικό δείπνο με Χρόνη Δαμαλά & Γιάννη Καρακάση MW

O πολυβραβευμένος σεφ Χρόνης Δαμαλάς, επιστρέφει στο Umami Festival! Νέα κουζίνα, καινούργια οπτική και ονειρικό αποτέλεσμα.

Η κουζίνα είναι ο μαγικός καμβάς πάνω στον οποίο ο πολυτάλαντος σεφ δημιουργεί, σαγηνεύει και μας ταξιδεύει στον ονειρικό κόσμο, εκεί που η ελληνική κουζίνα, συναντά μαεστρικά τις νότες της ιαπωνικής κουλτούρας.

Η ομάδα του Χρόνη, έρχεται για να κάνει πράξη το άγγιγμα της ψυχής, με οδηγό το ξεχωριστό και ειδικά διαμορφωμένο μενού “Sea, Land & Vines” για το δείπνο που θα γίνει στο εστιατόριο του Ramada Plaza Thraki στο πλαίσια του Umami Festival Thrace ’18.

Συνοδοιπόρος στο γαστρονομικό αυτό ταξίδι ο MW Γιάννης Καρακάσης, ο οποίος θα επιμεληθεί τους οινικούς συνδυασμούς του κάθε πιάτου, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά συμβατικούς αλλά και extreme συνδυασμούς.

Master of Flavour

Η κουζίνα του Χρόνη, αλλιώς!

Ο Χρόνης Δαμαλάς, κατέπληξε γευστικά το κοινό του στο πρώτο Umami Festival ’17 με το “Δείπνο Ασίας”. Ο “δεύτερος γύρος” του στο φετινό φεστιβάλ, περιλαμβάνει τον σεφ μαζί την ταλαντούχα ομάδα του από Μύκονο / Αθήνα / Σαντορίνη, η οποία θα ταξιδέψει με σκοπό να μαγειρέψει, ένα νέο – άκρως γευστικό μενού!

Η θητεία του περιλαμβάνει εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης όπως: NobuZumaKiku (NY / Dubai / Mykonos / Santorini / Athens), στο Izakaya αλλά και στην καλοκαιρινή prestige βάση του πλέον, στη Σαντορίνη στο νέο Cavo Tagoo – OVAC.

Ο ταλαντούχος σεφ Δαμαλάς είναι από τους αγαπημένους σεφ του TU και δεν το κρύβουμε. Για αυτό τον λόγο θέλουμε να μοιραστούμε με το κοινό μας, άλλη μια γαστρονομική εμπειρία, πλαισιώνοντας επίσημα το δείπνο του φεστιβάλ.

Master of Wine

Ο Master of Wine Γιάννης Καρακάσης θα είναι μαζί μας στο δείπνο παρουσιάζοντας ένα μοναδικό concept!

Δύο διαφορετικά ποτήρια κρασιού ανά πιάτο! Το ένα θα ακολουθεί ένα συμβατικό γευστικό συνδυασμό ενώ το άλλο θα είναι η extreme πινελιά του MW στο κάθε πιάτο του σεφ.
Ανεβάζουμε το πήχη για άλλη μια φορά παρουσιάζοντας μια γευστική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη!

 

Χρόνης Δαμαλάς

Χρόνης Δαμαλάς Σεφ

Ο πολυτάλαντος σεφ, έχει το χάρισμα να αποδίδει τα μέγιστα στην μαγειρική της Ιαπωνικής κουζίνας που εκπροσωπεί. Τον Χρόνη Δαμαλά θα τον βρείτε στα πιο hot & elite εστιατόρια του πλανήτη αλλά και στο Umami Festival Thrace ’18.

Γιάννης Καρακάσης

Γιάννης Καρακάσης Master of Wine

Ένας από τους 2 στην Ελλάδα και τους 368 παγκοσμίως. Ο τίτλος MW φέρει ιδιαίτερη τιμή στον παγκόσμιο οινικό κόσμο, ενώ στο δικό μας masterclass, θα φέρει τους καλύτερους δυνατούς συνδιασμούς κρασιού, δίπλα στα ιδιαίτερα σιτεμένα κρέατα που θα δοκιμάσουν οι συμμετέχοντες.

Παιδικό Χωριό Θράκης

Παιδικό Χωριό Θράκης Περισσότερα παιδικά χαμόγελα

Για άλλη μια φορά δεν ξεχνάμε να βοηθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε, ώστε να μοιράσουμε περισσότερη χαρά. Έτσι ο Χρόνης Δαμαλάς, οι χορηγοί του event, η διοργάνωση και όλοι όσοι μας τιμούν, βοηθούν έμπρακτα το έργο του παιδικού χωριού SOS Θράκης, συγκεντρώνοντας χρήματα/τρόφιμα που θα ενισχύσουν το χωριό.

 

Περισσότερα Media