21 - 22 Απριλίου 2018

Umami Festival Thrace ’18

 

| Είσοδος 10€ Ramada Plaza Thraki

Umami Festival

Το Umami Festival είναι η μεγαλύτερη ως τώρα διοργάνωση της TU events. Πρόκειται για το πρώτο premium φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας, το οποίο προβάλλει τον ελληνικό οίνο και τους σημαντικούς Έλληνες οινοπαραγωγούς ταυτόχρονα με τα ιδιαίτερα προϊόντα και παραγωγούς γαστρονομικών προϊόντων. Η ανοικτή για το κοινό αλλά και τους επαγγελματίες διοργάνωση, έχει premium χαρακτήρα και σκοπό να επεκτείνει και να προβάλλει τον επώνυμο ελληνικό οίνο και τα ιδιαίτερα προϊόντα εστίασης, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία

Ramada Plaza Thraki

Ημερομηνία και Ώρα

21 Απριλίου 2018, 13:00 - 21:00

Έπειτα από το τα επιτυχημένα φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας το 2017 σε Αλεξανδρούπολη  και Λάρισα, η TU events τηρώντας την υπόσχεση της στο οινόφιλο κοινό, διοργανώνει το 2ο Umami Festival THRACE ‘18, στο Ramada Plaza Thraki στην Aλεξανδρούπολη 21 & 22 Απριλίου  2018.

Έκθεση οίνου

Ένα διήμερο που σκοπεύει να συγκεντρώσει όλους όσους γνωρίζουν ή θέλουν να μάθουν για τον επώνυμο και ποιοτικό ελληνικό οίνο, τα αποστάγματα και δυσεύρετα προϊόντα  γαστρονομίας. Δοκιμάστε ανάμεσα σε εκατοντάδες διαφορετικά κρασιά και αποστάγματα κορυφαίων οινοποιείων και ποτοποιών από όλα τα σημεία της χώρας!

Το ελληνικό κρασί βρίσκεται σε ανοδική πορεία, κερδίζοντας όλο και περισσότερο κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκοπός του φεστιβάλ είναι να μεγαλώσει ο οινικός χάρτης της χώρας μέσα από μια πρωτότυπη διοργάνωση, δημιουργώντας παράλληλα νέα trend συνδυασμού street food με κρασί.

Γαστρονομία

Οι λάτρεις της γαστρονομίας στην Ελλάδα αυξάνονται συνεχώς, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερα προϊόντα γαστρονομίας να κάνουν την εμφάνιση τους. Έλληνες παραγωγοί ιδιαίτερων εδεσμάτων θα δειγματίσουν και θα προωθήσουν σε καταναλωτές και επαγγελματίες τα προϊόντα τους. Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να αγοράσετε κορυφαία προϊόντα από τους καλύτερους!

Masterclass

Κορυφαίοι παρουσιαστές του οίνου και της γαστρονομίας, όπως ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Γιάννης Καρακάσης MW (Master of Wine), Νικόλας Γιαννόπουλος (βραβευμένος οινοχόος DipWset, ιδρυτής της Oenophorum), ο Νίκος Κεχαγιάς (Master Butcher) κ.α. θα παρουσιάσουν γευσιγνωστικά σεμινάρια. Αμέτρητοι συνδυασμοί οίνων, τυριών, κρεάτων, αποσταγμάτων, πούρων και άλλων προϊόντων, θα προσφέρουν σπάνιες γευστικές εμπειρίες σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του ξενοδοχείου Ramada Plaza Thraki.

Παράλληλες εκδηλώσεις στην πόλη

Το Umami Festival Thrace ‘18 συνεργάζεται με επιλεγμένα σημεία εστίασης, wine bars, κάβες και εστιατόρια της Θράκης, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο διήμερο γιορτής οίνου και γεύσεων, με wine parties, γαστρονομικά δείπνα, ειδικές γευστικές παρουσιάσεις και άλλα πρωτότυπα events, σε όλη την περιοχή!

*Απαραίτητες οι προκρατήσεις για όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις 

Guests

Master Classes

Διαλέξεις

Παράλληλα Events

 

Περισσότερα Media

Συνεργατες

Φόρτωση χάρτη...