07 Απριλίου 2019

Meat & Fire Project

 

Galaxy Hotel Iraklio

Μέρος του Umami Festival Crete ’19

Tο Umami Festival Crete ’19 είναι γεγονός! Στις 07 & 08 Απριλίου 2019 η TU Events ταξιδέψαμε στο Ηράκλειο Κρήτης για τη διοργάνωση του πιο premium festival οινογαστρονομίας.

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία

Galaxy Hotel Iraklio

Ημερομηνία και Ώρα

07 Απριλίου 2019, 12:00 - 20:00

Tο Meat & Fire Project,  θα μοιράσει απλόχερα γευστικές συγκινήσεις στο Umami Festival Crete ’19, σε ένα διήμερο που δε θα λείπει τίποτα!

O εξωτερικός χώρος του Pool Deck στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel Iraklio θα υποδεχθεί το “Meat and Grill Stories by Mirsini Lampraki”, ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν μια Umami εμπειρία!

Η chef Μυρσίνη Λαμπράκη δραστηριοποιείται εδώ και δύο δεκαετίες στο χώρο της εστίασης και του food consulting στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ εκπροσωπεί την Ελλάδα στον World BBQ Association!

Λαμβάνοντας την κατάλληλη εκπαίδευση στην Ελλάδα, την Αγγλία και την Αμερική και έχοντας ταξιδέψει σε Δύση και Ανατολή, έχει συγκεντρώσει γνώσεις και εμπειρίες για το ψήσιμο, το κρέας και τις κοπές του από όλο τον κόσμο.

Με βάση όλες αυτές τις εμπειρίες, δημιούργησε το δικό της στυλ ψησίματος και διαχείρισης κρέατος που την κάνει μοναδική στο είδος της και την πρώτη Master Grill Chef στην Ελλάδα. Τα μπαχαρικά, οι μαρινάδες και οι φλόγες είναι η μεγάλη αγάπη της και εκεί βρίσκονται κρυμμένα τα μυστικά της επιτυχίας της.

Meat & Fire Project

Κεντρικό θέμα το ψήσιμο σε ζωντανή φωτιά, με διαφορετικούς τρόπους!

Το Meat & Fire project με την Μυρσίνη Λαμπράκη, θα βρίσκεται στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο του φεστιβάλ, όπου κρέατα θα ψήνονται στη φωτιά δίνοντάς σας την ευκαιρία να γευτείτε μια πολύ ιδιαίτερη και φυσικά…Umami street food εμπειρία!

Street Food με μπαχαρικά, μαρινάδες και φλόγες, θα μας αποκαλύψουν τα μυστικά των γεύσεων, της chef Μυρσίνης Λαμπράκη!

Το τεράστιο data base συνταγών της γνωστής chef, θα οργανώσουν εντυπωσιακά το θεματικό μενού του Meat & Fire Project.

Οι συμμετέχοντες του Umami Festival, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τις συνταγές & το live ψήσιμο στη φωτιά από τη Μυρσίνη Λαμπράκη και την ομάδα της, που θα σερβίρουν το πιο κρητικό umami streetfood.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας κρασί και συνδυάστε το με το πιάτο της επιλογής σας, στα διαθέσιμα stand δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Απολαύστε το Meat & Fire Project την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8, κατά τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης οίνου.

 

Μυρσίνη Λαμπράκη

Μυρσίνη Λαμπράκη Master Grill Chef

Η chef Μυρσίνη Λαμπράκη δραστηριοποιείται εδώ και δύο δεκαετίες στο χώρο της εστίασης και του food consulting στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ εκπροσωπεί την Ελλάδα στον World BBQ Association!

 

Περισσότερα Media