
Το πρώτο μου κόκκινο κρασί για το 2014. (Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και η υπόλοιπη χρονιά)!
Τα guts ενός τέτοιου μεγάλου κρασιού φαίνονται όταν βγάζεις τον φελλό και το μυρίζεις. Ένα κρασί 37 ετών που βγάζει αρώματα από κόκκινα φρούτα του δάσους, όμορφες και καλοδουλεμένες νότες δρυός σε ένα γεμάτο σώμα με απαλές τανίνες. Ευκολόπιοτο χωρίς τα αναμενόμενα σημάδια γήρανσης.
Chateau Margaux
Το περίφημο Chateau Margaux της κυρίας Corine Mentzelopoulou παράγει ένα από τα World Class Wines. Το κόκκινο Chateau Margaux παράγεται από τις κλασσικές Μπορντολέζικες ποικιλίες, με ποσοστό: 75% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot και 2% Cabernet Franc και Petit verdot. Η δεύτερη ετικέτα του κτήματος είναι το Pavillon Rouge (λευκό και κόκκινο).