
Μια ευχάριστη και γλυκιά νότα από τη γη του Ξινόμαυρου. Η Μαλαγουζιά (15%) και το Gewurztraminer (85%) συνδυάστηκαν πετυχημένα στα Βόρεια, με θέα τη λίμνη των Πετρών και το όρος Βόρας χαρίζοντας μια ευχάριστη επιδόρπια απόλαυση. Αρωματικό με βερίκοκα στη αιχμή τους, μαρμελάδα πορτοκάλι και ροδάκινα. Η ωρίμαση του στα Γαλλικά δρύινα βαρέλια βοηθάει στον όγκο του, την πολυπλοκότητα αλλά και στο να δώσει περί τα 5-7 τουλάχιστον έτη πρόσθετης παλαίωσης στο σπίτι σας. Πίνεται ευχάριστα σε όλη τη διάρκεια ζωής του και κλείνει υπέροχα ένα γεύμα. Πιείτε το δροσερό στους 7-9 °C.
Συνδυάστε με:
- Γλυκά κέικ
- Πορτοκαλόπιτα
- Μόνο του
- Φουα γκρά (fois gras), τερίνα αλλά και ολόκληρο
- Τάρτα με κρέμα (πορτοκάλι, γλυκό βερίκοκο, λεμόνι)