
Στο εστιατόριο Ambrosia του ξενοδοχείου Hyatt Θεσσαλονίκης, έγινε μια σύντομη δοκιμή σε μεσημεριανό γεύμα. Ο χώρος πολύ ευχάριστος στη βεράντα, κατά τους θερινούς μήνες με θέα στον κήπο και την πισίνα του ξενοδοχείου. Κουζίνα με Μεσογειακή αυθεντία εκτελεσμένη σε άριστο επίπεδο τόσο στο ψάρι όσο και το κρέας. Παρ’όλη την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έναρξη σερβιρίσματος των πιάτων, το προσωπικό σε όλο το ξενοδοχείο ήταν αφοπλιστικά σωστό. Η λίστα κρασιών σε σχετικά περιορισμένο αριθμό όσον αφορά τον Ελληνικό αμπελώνα, ωστόσο είναι εμπλουτισμένη με κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις από ξένες ετικέτες.
Εξαιρετικό ήταν το μαγείρεμα στο ψάρι που δοκίμασα (μυλοκόπι) με τη σωστή κρούστα αλλά και συγκράτηση υγρών στο εσωτερικό του. Τη σαλάτα Caesars με κοτόπουλο, περισσότερο σε μια ουδέτερη κατηγορία θα την έβαζα, μιας και δεν συμβάδιζε στο ύφος των υπόλοιπων πιάτων. Οι τιμές του καταλόγου, δεν είναι χαμηλές, αλλά στην συνολική ποιότητα, εικόνα και εκτέλεση θεωρώ πως μια δοκιμή θα ήταν ενδιαφέρουσα.
Ambrosia, Ξενοδοχείο Hyatt Regency, 13ο χιλ. Περαίας – Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30 2310 40 1234