Ιχθυόσκαλα - T:U Events

Ψαροταβέρνα

Ιχθυόσκαλα

 

Κομοτηνή

Ψαροταβέρνα
Κομοτηνή
3.5 QvP
Βαθμολογία

Μπορεί να μην έχει θέα στο πέλαγος ούτε και άμεση πρόσβαση, αλλά αν ενδιαφέρεστε για τίμια πρόταση με επίκεντρο το ψάρι, και σωστή χρήση της σχάρας, δοκιμάστε το. Καιρό περιμένω να ανακαλύψω μια νέα πρόταση στην Κομοτηνή που σίγουρα χρειάζεται περισσότερες επιλογές σαν πόλη.

Ίσως το ψάρι να μην ήταν η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό, αλλά αξίζει μια επίσκεψη στην Ιχθυόσκαλα. Οι ιδιοκτήτες φαίνεται να έχουν σφαιρική σχέση με το αντικείμενο εδώ και χρόνια, ενώ το εμπόριο ψαριών είναι κολλητά στο εστιατόριο. Ο χώρος είναι προσεγμένος, ενώ η τοποθεσία του δεν είναι σε κοντά σε κάποιο σημείο αναφοράς ή το κέντρο. Προσεγμένο, σε μοντέρνο στυλ, όχι ιδιαίτερα ζεστό με αρκετά βιομηχανικό χαρακτήρα.

Η ψαριέρα έχει φρέσκες και καλές επιλογές, χωρίς να προσέξω κάτι σε όστρακα που σίγουρα θα ήθελα σαν επιλογή. Η λίστα κρασιών με καλή κοστολόγηση αλλά πολύ περιορισμένη. Όσο για το service σίγουρα θέλει δουλειά για να σκεφτόμουν κάτι καλύτερο στην βαθμολογία.

Αν κάτι μου άρεσε στο φαγητό σίγουρα ήταν η σχάρα (άριστα ψημένες καραβίδες αλλά και ελαφρά μαριναρισμένη τσιπούρα με σωστή υγρασία). Το τηγάνι εξίσου καλό με τα πρώτα ζεστά ορεκτικά, με μια εξαίρεση στην σαλάτα ημέρας (πράσινη σαλάτα με σολομό και ανανά) που ήταν αδιάφορη.

Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή προσπάθεια σε πολύ καλή τιμή, χωρίς υπερβολές στο μαγείρεμα. Απλά και σωστά.

Ιχθυόσκαλα, Μεραρχίας Σερρών 12, Κομοτηνή
Τηλ. +30 2531 021 222

Άλλες προτάσεις