Νησιώτικο - T:U Events

ΨάριΙ/ Θαλασσινά

Νησιώτικο

 

Αλεξανδρούπολη

ΨάριΙ/ Θαλασσινά
Αλεξανδρούπολη
4 QvP
Βαθμολογία

Το Νησιώτικο είναι ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στην Αλεξανδρούπολη για τους ψαρομεζέδες του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το έχουν στην λίστα τους οι περισσότεροι επισκέπτες που έρχονται στην Αλεξανδρούπολη και έχουν στο πρόγραμμα τους να πάρουν μια γαστρονομική νότα γεύσης από την πόλη.

Αυτό που θα πρότεινα κυρίως είναι να δοκιμάσετε κάποια από τα «παιχνίδια» που κάνει ο ιδιοκτήτης με ψαρικά εδέσματα, όπως το χταπόδι με chili ή το καπνιστό χέλι (αγαπημένο και Umami).

Όσο αφορά το ψάρι, όταν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο θα ενημερωθείτε και σχετικά με το ψήσιμο δεν θα έχετε το πρόβλημα του «καρβουνιάσματος» που δυστυχώς μαστίζει τις περισσότερες ψαροταβέρνες. Το service είναι εξαιρετικό από το προσωπικό του Νησιώτικου, που δουλεύει σταθερά εδώ και χρόνια στο κατάστημα και την ξέρει καλά «τη δουλειά».

Από την λίστα κρασιού επίσης δε θα απογοητευτείτε αφού οι ετικέτες είναι αρκετές για να καλύψουν τα πιάτα του, κυρίως από τον Ελληνικό αμπελώνα αλλά και λίγες επιλογές από τον διεθνή. Οι επιλογές ετικετών που έχει κάνει το Νησιώτικο είναι ενδιαφέρουσες με πινελιές κάποιων λιγότερο γνωστών παραγωγών, κάτι που με κέρδισε. Οι τιμές στο κρασί είναι σχετικά καλές.

Νησιώτικο, Ζαρίφη 3, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. +30 2551 020990

Άλλες προτάσεις