Ο κύριος Bocuse είναι ένας από τις μεγαλύτερες μορφές της Γαλλικής γαστρονομίας. Αποτελεί μύθο, ιδίως όσον αφορά τη γαλλική κουζίνα. Αμέτρητα βραβεία μέσα στην διάρκεια της καριέρας του και βραβευμένος με το μετάλλιο του Διοικητή της Λεγεώνας των τιμών (Commandeur de la Légion d’honneur). Η μαγειρική που δοκίμασα λοιπόν στην επίσκεψη μου στο L’Auberge du Pont de Collonges κοντά στη Λυών ήταν κλασσική Γαλλική. Κατευθείαν στο ναό της, φτιαγμένη από τα χέρια του ίδιου, Paul Bocuse! Δε θα ξεχάσω εκείνο το «φουσκωτό» κοτόπουλο ψημένο σε κύστη χοιρινού, αλλά και την κλασική «σούπα» με ζωμό από κοτόπουλο και φρέσκια μαύρη τρούφα (κλασική συνταγή του 1965). Πολύ τρούφα όμως! Στις εικόνες που ακολουθούν θα δείτε τα πιάτα με τη σειρά σερβιρίσματος.