Τοίχο Τοίχο - T:U Events

Μεζεδοπωλείο/ Ρακάδικο

Τοίχο Τοίχο

 

Θεσσαλονίκη

Μεζεδοπωλείο/ Ρακάδικο
Κάστρα, Θεσσαλονίκη
3.5 QvP
Βαθμολογία

Εάν βρεθείτε ψηλά στα κάστρα της Θεσσαλονίκης θα διαλέξετε το Τοίχο τοίχο. Αυτό που θα περιμένετε να βρείτε, είναι ένας χώρος απλός με αρκετά στοιχεία ταβέρνας. Βέβαια ο λόγος που το αναφέρω είναι ότι κάνει κάτι διαφορετικό. Πρώτες ύλες όπως το απάκι, μοσχαρίσια γλώσσα, Χανιώτικα καλτσούνια, παλαιωμένα ελληνικά τυριά και λίγες ακόμη ύλες προς πείραγμα. Εκτελέσεις όπως: Στραπατσάδα με καβουρμά και πράσο, σωταρισμένα μανιτάρια Porto bello με απάκι Κρήτης ρόκα και παρμεζάνα, πατάτα σωτέ με σύγκλινο Μάνης, ανθότυρο και whiskey, σκουμπρί καπνιστό, παντζάρι tartare και αρκετά άλλα μεζεδάκια πειραγμένα (σε αρκετές περιπτώσεις με λιγάκι υπερβολικό τρόπο).

Το Τοίχο τοίχο θα το επιλέξετε όταν θέλετε να πιείτε ένα τσίπουρο, ρετσίνα, μπύρα με φίλους μέσα σε ένα (όχι ιδιαίτερα ήσυχο περιβάλλον) και να τα συνδυάσετε με τα πιο ιδιαίτερα πιάτα που έχει να προσφέρει.

Κάποια από τα αρνητικά βέβαια που πρέπει να αναφέρω, είναι ότι υπάρχει ο «παράγοντας της τύχης», δηλαδή μπορεί να φάτε καλά αλλά να τύχει να πέσετε έξω..

Παρόλα αυτά πρέπει να ομολογήσω ότι το ευχαριστήθηκα πολύ και πέρασα καλά όσες φορές πήγα. Το σέρβις ήταν ικανοποιητικά γρήγορο. Σχετικά με τις τιμές, είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, θα χορτάσετε και δε θα το μετανιώσετε.

(Δυστυχώς δεν υπάρχουν εικόνες. Θα προστεθούν στην επόμενη επίσκεψη)

Τοίχο Τοίχο, Στεργίου Πολύδωρου 1, Θεσσαλονίκη,
Τηλ. +30 2310 245351

Άλλες προτάσεις