
Ένα «Άγριο» Ασύρτικο! Από τα κτήματα της Γαίας στη Σαντορίνη έχουμε την τιμή να απολαμβάνουμε το Wild Ferment, δηλαδή άγριες ζύμες. Ο χαρακτήρας που δίνετε στο κρασί είναι αρκετά ιδιαίτερος που θα μπορούσε σε μια τυφλή δοκιμή να σταθεί κοντά σε ένα Νεοκοσμίτικο Chardonnay.
Μύτη: Νότες καπνιστής δρυός, βρεγμένο μέταλλο και ελαφρές λεμονάτες πινελιές σε συνδυασμό με βανίλια.
Στόμα: Μέτρια προς υψηλή οξύτητα, με την χαρακτηριστική μεταλλικότητα/ορυκτότητα της Σαντορίνης και μια σχετικά κρεμώδη υφή. Η δρυς είναι παρών με ένα βαθύ τοστάρισμα, έχει μέτρια επίγευση και αρκετά αισθητή λιπαρότητα.