
Ένα κρασί σχετικά δύσκολο να βρείτε εκτός εάν έχετε πάει στο εστιατόριο Πέτρινο του κ. Καρακίτση στην Έδεσσα, ή αν έχεις φίλους από την περιοχή. Από ποικιλίες μπορώ μόνο να υποθέσω από τα αρχικά M.C.M. (Merlot/Cabernet/Malbec η Mourvedre). Ένα κρασί που ακόμη βρίσκεται σε φάση εξέλιξης παρότι 7 χρόνων. Το βαρέλι είναι έντονο και έχει βάθος και ένταση. Υπερ-ώριμα κόκκινα φρούτα με δαμάσκηνο, σταφύλι, κερί και έντονη κανέλα. Σχετικά μέτριες οι τανίνες όπως και η οξύτητα του.
Συνδυάστε με:
- Αποξηραμένα κομμάτια κρέατος
- Αλλαντικά (σαλάμι Ιταλικό, αέρος)
- Συκώτι (σχάρας, μαγειρευτό)
- Κόκκινα κρέατα (μαγειρευτά, grill)